Ştiri locale

Doi tineri de 18 ani au fost înjunghiaţi în centrul oraşului Sfântu Gheorghe

UPDATE! Tânăr de 21 de ani din Sfântu Gheorghe, reținut pentru tentativă de omor calificat în cazul celor doi tineri înjunghiați vineri seara. Detalii AICI.

__________________

Publicitate

Ştirea iniţială:

Vineri seara, doi tineri în vârstă de 18 ani au fost înjunghiaţi în zona centrală din Sfântu Gheorghe, conform unor informaţii neconfirmate oficial de organele de anchetă. Contactat de We Radio pe acest subiect, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna ne-a trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, însă acolo deocamdată nu am reuşit să vorbim cu niciun reprezentant.

În schimb, managerul Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, András-Nagy Róbert, ne-a confirmat faptul că doi tineri de 18 ani au ajuns la Urgenţe vineri seara în jurul orei 22, amândoi prezentând răni provocate de înjunghiere.

„Ambii pacienţii au fost operaţi azi-noapte. Unul dintre tineri a avut leziuni pulmonare din cauza a 7 înţepături, astfel că a trebuit să fie operat pentru pneumotorax (colaps parțial sau complet al plămânilor) și hemoragie pulmonară. Celălalt tânăr a trebuit să fie operat din cauza a două puncții abdominale, mai precis din cauza leziunilor hepatice, a sângerărilor abdominale și a leziunilor peritoneale”, a precizat directorul spitalului.

Tot de la el am aflat că ambii pacienți au fost monitorizați după operație, iar viaţa lor nu este în pericol la această oră, fiind internaţi la secţia de Chirurgie.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce organele de anchetă vor oferi informaţii opiniei publice.

Publicitate
banner we radio