Ştiri locale

Doi bărbaţi din Sfântu Gheorghe au fost reţinuţi pentru trafic de droguri

Aproximativ 250 de grame de cannabis au fost descoperite de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Covasna și procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unei percheziții efectuate în Sfântu Gheorghe. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc.

La data de 19 august a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiului Sfântu Gheorghe, pentru probarea activităţii infracţionale a două persoane, bănuite de trafic de droguri de risc.

Publicitate

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Covasna.

În urma percheziţiei, au fost identificate şi ridicate 248 de grame de cannabis, două telefoane mobile, precum şi înscrisuri şi alte obiecte.

Din cercetări a reieşit că, în luna iulie 2014, un bărbat, de 30 de ani, ar fi vândut droguri de risc, în Sfântu Gheorghe.

Un alt bărbat, de 29 de ani, este bănuit că, la data de 18 august a.c., ar fi introdus ilegal în ţară cannabis, droguri pe care le-ar fi cumpărat din Spania.

Acesta ar fi porţionat drogurile în 210 doze, intenţionând să le comercializeze în municipiul Sfântu Gheorghe.

Cei doi bărbaţi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Covasna, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Agent de poliţie Nicoleta Marin

Publicitate
banner we radio