Info Trafic, Ştiri locale

DN11C, închis în zona Balvanyos până la finalul lunii august

Drumul naţional 11C Târgu Secuiesc-Băile Balvanyos va fi închis, începând de marţi şi până la sfârşitul lunii august, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii a carosabilului, care a fost afectat în urma unei alunecări de teren, a informar Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

„Este vorba despre o alunecare de teren în zona serpentinelor dintre Balvanyos şi Resortul Balvanyos. Alunecarea a apărut în această primavară şi a tot evoluat, iar acum afectează peste jumătate din corpul drumului. Lucrările, care necesită închiderea totală a circulaţiei, vor dura aproximativ o lună, după care, probabil, se va circula pe o bandă. Vor fi lucrări destul de ample în zonă, care presupun stabilizarea versantului cu piloni foraţi şi ziduri de sprijin”, au precizat reprezentanţii Regionalei.

Publicitate

Potrivit acestora, în perioada 23 iulie – 31 august, traficul rutier pe DN 11C km 22 + 875 – km 23+030 va fi închis pentru toate categoriile de autovehicule, iar circulaţia se va putea desfăşura pe ruta alternativă DN 11B Târgu Secuiesc-Cozmeni, respectiv drumul dinspre Bixad spre Balvanyos.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio