Sport

Diószegi László, patron Sepsi OSK: „Avem posibilitatea financiară să ținem o echipă în prima ligă fără probleme”

Patronul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Diószegi László, și-a însoțit echipa la Șiria pentru meciul cu UTA Arad, alături de parteneri de afaceri și membrii din stafful de conducere al clubului covăsnean. Purtând un fular în culorile „alb-roșii”, a urmărit partida de pe marginea terenului, din vecinătatea sectorului rezervat presei și a trăit la intensitate maximă meciul. A și comentat sau mai bine spus a sugerat unele decizii de arbitru, și-a încurajat jucătorii, dar la final a recunoscut cu fair-play că UTA a meritat victoria.

„Ne-am propus măcar un egal, dar, din păcate, nu ne-a ieșit. În prima repriză am jucat foarte bine, a doua așa și așa, dar s-a văzut că UTA și-a dorit foarte multe această victorie, dar echitabil era un rezultat de egalitate. Poate, UTA a meritat, totuși, victoria pentru că s-a dăruit mai mult”, a spus patronul echipei de pe locul 2 în clasament.

Publicitate

Diószegi nu se mai ferește să vorbească despre promovare la Sfântu Gheorghe. „Ca și o echipă nou promovată, nu ne-am gândit atât de sus, dar, încetul cu încetul, am prins gustul victoriei și sperăm. Suntem în grafic, cum se spune, încă nu e jucat nimic. Se bat 5-6 echipe pentru două locuri, dar mai ales pentru poziția a doua, de aia e frumos campionatul. Dacă vom promova, avem posibilitatea financiară să ținem o echipă în prima ligă fără probleme. Da, obiectivul e clar promovarea începând din această primăvară”, a adăugat finanțatorul lui Sepsi.

Chiar dacă a pierdut la Șiria, gruparea din Sfântu Gheorghe a arătat ca o echipă solidă, cu un joc destul de legat, însă cam dependentă de golgheterul său, Attila Hadnagy. Acesta nu a fost în apele sale sâmbătă, a ratat două ocazii mari în partea a doua, dar și un penalty pe finalul primei părţi. De remarcat ar mai fi și entuziasmul suporterilor lui Sepsi, care au cântat și și-au încurajat favoriții tot meciul și nu au părut prea afectați nici la finalul partidei încheiate cu eșecul formaţiei favorite.

Sursa: sportarad.ro

Următoarea etapă, Sepsi OSK va juca acasă, vineri, 21 aprilie, de la ora 16, împotriva Politehnica Timişoara, locul 15 în clasament.

Publicitate
banner we radio