Sport, Ştiri locale

Diószegi László după al patrulea trofeu pentru Sepsi OSK: „Nu am cuvinte să descriu cum mă simt”

Dioszegi Laszlo, preşedintele lui Sepsi OSK, a fost euforic după al 4-lea trofeu cucerit de formația lui, 1-0 în Supercupa cu Farul.

Dioszegi Laszlo spune că unitatea și seriozitatea sunt secretele la Sepsi. Finanțatorul e sigur că vineri, în prima rundă a sezonului 2023/2024, covăsnenii vor da peste fostul antrenor, Cristiano Bergodi, ca și numit pe banca Rapidului.

Publicitate

„Nu am cuvinte să descriu cum mă simt. Într-un an și două luni am adus patru trofee. Nu eu, jucătorii, fostul antrenor și Ciobi. Nimeni nu s-a gândit vreodată că Sf. Gheorghe va ajunge în prima ligă, apoi că vom aduce 4 trofee. Cred că nici nu mai putem vorbi de vise, e realitatea acum. Secretul e munca și pot să spun că suntem o familie de când am înființat clubul. Seriozitatea și cuvântul dat, astea sunt secretele. Am ales niște jucători care vor să joace fotbal, care vor trofee.

Să trecem la titlu, în niciun caz. Dar avem forța să intrăm în play-off, apoi se poate întâmpla orice. Suntem realiști, dar suntem o echipă destul de bună, anul acesta vom avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru podium.

Am vrut să începem cu dreptul, a fost un meci de luptă. S-a văzut foarte clar, nu e niciuna dintre echipe la potențialul maxim. A fost destul de plăcut pentru suporteri, zic eu. Am meritat victoria.

De Ciobi cum să nu fiu mulțumit? În vestiar e o atmosferă superbă. S-a văzut cât au alergat, merită felicitări din partea tuturor!”, a spus Dioszegi Laszlo.

Dioszegi Laszlo: „Bergodi e deja la Rapid!”

„Chiar îi doresc succes domnului Bergodi. S-au vehiculat multe, dar noi am avut o relație de prietenie. El a vrut o provocare mai mare. După meciul de vineri, să aibă mai mult succes. Noi vrem să debutăm cu dreptul. Nu cred, știu sigur că merge la Rapid. Nu mai este niciun dubiu, deja este la Rapid. Îi doresc succes, este antrenorul cel mai de succes din scurta noastră istorie. Vrem ca Ciobi să îl depășească”, a comentat Dioszegi Laszlo.

„Vreau să felicit suporterii noștri. În iulie, oamenii merg la mare. Ai noștri au venit la Ploiești! Au susținut echipa până în ultimul minut. Contează foarte mult”, a spus Dioszegi Laszlo.

Publicitate
banner we radio