Sport

Dinamo a anulat prezentarea lui Neagoe! Fanii „câinilor” cer revenirea lui Rednic

Update ora 16:30

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a ieșit destul de bulversat după întâlnirea care a durat aproximativ 30 de minute cu reprezentanții galeriei roș-albilor. Oficialul „câinilor” a lăsat de înțeles că Eugen Neagoe ar putea să nu mai fie numit antrenor principal.

„Îmi cer scuze pentru că a fost anulată conferința de presă ce avea drept temă prezentarea ca antrenor a lui Eugen Neagoe. Am avut o discuție cu o parte a suporterilor dinamoviști. Aceștia au cerut ca Eugen Neagoe să nu fie instalat la Dinamo și să vină nea Mircea (n.r. – Mircea Rednic) înapoi.”

___________

Ştirea iniţială:

Dinamo a anulat prezentarea lui Eugen Neagoe (51 de ani), noul antrenor, din cauza suporterilor care au intrat la baza de la Săftica. Aproximativ 30 de ultrași ai galeriei „câinilor” s-au deplasat la Săftica, pentru a protesta împotriva acestei decizii de schimbare din funcție a lui Mircea Rednic (54 de ani).

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, și Ionel Culina, directorul de imagine, ambii de la Dinamo, au fost cei care i-au invitat pe jurnaliști în afara bazei, pentru ca suporterii să poată discuta cu oficialii clubului, departe de ochii presei.

„La final, va veni un oficial să discute cu dumneavoastră și să vă dea o reacție”, a spus Dănciulescu.

Fanii lui Dinamo stau de vorbă cu reprezentanții clubului și cer plecarea directorului general Bogdan Bălănescu și revenirea lui Mircea Rednic la cârma echipei.

Spiritele sunt extrem de încinse, iar suporterii amenință că nu vor pleca până nu li se vor respecta cerințele.

Suporterii lui Dinamo au mers marţi seară şi la hotelul deţinut de patronul clubului, Ionuţ Negoiţă, unde au scandat împotriva acestuia şi au aprins torţe, în semn de protest pentru demiterea antrenorului Mircea Rednic.

Negoiţă este considerat principalul vinovat pentru situaţia critică în care a ajuns clubul, care vine după cea mai slabă clasare din istorie: locul 9 în sezonul trecut.

Dinamo l-a înlocuit luni pe Mircea Rednic, care anunţase că vrea să lupte pentru titlu în sezonul viitor, cu fostul antrenor al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe.

Publicitate
banner we radio