Ştiri locale

Dezbatere publică privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale la Sfântu Gheorghe

 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în data de 27 noiembrie 2017, ora 15,00 în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, o dezbatere publică pentru proiectul de hotărâre cu caracter normativ privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2018.

Proiectul de hotărâre însoţit de anexele aferente au fost afişate pe site-ul instituţiei http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=115&pid=3968 şi la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Cetăţenii, asociaţiile legal constituite sau grupurile interesate de prevederile proiectului de hotărâre susmenţionat sunt invitate să participe la dezbaterea publică.

Persoanele care au iniţiat propuneri scrise în termenul prevăzut au dreptul şă-şi susţină punctele de vedere în cadrul dezbaterii publice. Sunt alocate câte 10 minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esenţialul recomandărilor şi propunerilor sale. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio