Ştiri locale

De Ziua Îndrăgostiţilor, TAM prezintă „Scene dintr-o căsnicie” şi a pregătit câteva surprize pentru spectatori

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe va prezenta pe 14 februarie spectacolul „Scene dintr-o căsnicie”, adaptare după Ingmar Bergman, marcând, în acest fel, Ziua Îndrăgostiţilor.

„Programarea acestui spectacol chiar de Ziua Îndrăgostiţilor nu este o simplă coincidenţă. Ce alt spectacol putea fi mai potrivit pentru această zi dacă nu unul care vorbeşte pe larg despre evoluţia relaţiilor de iubire în cuplu, despre urcuşurile şi coborâşurile prin care trec oamenii angrenaţi într-o căsnicie şi despre multitudinea de trăiri şi percepţii pe care le experimentează fiinţa umană atunci când îşi asumă un angajament de iubire pe termen lung? Tocmai pentru că este imposibil pentru un spectator adult, care a trecut măcar printr-o singură relaţie de lungă durată cu o persoană, să nu se regăsească în cel puţin câteva secvenţe din spectacol, Teatrul ‘Andrei Mureşanu’ invită în mod expres cuplurile să îşi petreacă seara specială de Sfântul Valentin la teatru”, se arată într-un comunicat de presă.

Publicitate

Echipa teatrului a pregătit, cu acest prilej, şi câteva cadouri surpriză pentru spectatori.

„Pentru ca seara să fie cu adevărat specială şi încărcată de emoţii, pe patru locuri din sală vor fi poziţionate inimioare-surpriză. Spectatorii care se vor aşeza pe aceste locuri vor putea merge la sfârşitul spectacolului cu inimioara la casierie, unde vor primi pe loc un abonament la stagiunea în curs a Teatrului ‘Andrei Mureşanu’”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Spectacolul, regizat de Ioan Cărmăzan, va fi jucat în Sala Arta a Teatrului, începând cu ora 19:00.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio