Ştiri locale

De azi se redeschide Piscina din Sfântu Gheorghe. Pe 19 iunie se deschide şi Ştrandul

După mai bine de 7 luni în care a fost închisă din cauza pandemiei, baza de înot din Sfântu Gheorghe se redeschide luni, 7 iunie, începând cu ora 15:00.

Antrenamentele și înotul de relaxare pot fi reluate la 70% din capacitate, cu respectarea distanțării fizice, intrarea în incinta Piscinei nefiind condiționată de vaccin sau de test Covid, ci doar de măsurarea temperaturii participanților.

Publicitate

Directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd, a precizat că tarifele au rămas neschimbate, iar valabilitatea abonamentelor care erau încă valabile în data de 13 martie 2020 va fi prelungită.

„Vom deschide la 70% din întreaga capacitate, la intrare se va măsura temperatura și se va păstra distanța. (…) Înainte să deschidem am început să le restituim celor care au solicitat valoarea punctelor de pe abonament, iar cei care au avut abonamente valabile le vom prelungi abonamentul”, ne-a spus directorul Sepsi ReKreativ, care a mai precizat că și accesul în saună va fi permis. 

Programul de funcționare și tarifele au rămas neschimbate, putând fi consultate AICI și AICI.

Se redeschide și Ștrandul

La finalul săptămânii viitoare, în data de 19 iunie, se va redeschide și Ștrandul Municipal, însă deocamdată nu se cunosc condițiile în care se va putea desfășura activitatea.

„Ne pregătim, pe 19 iunie, sâmbătă, vom da drumul și la Ștrand, dar în ce condiții încă nu știm. Nu știm dacă lumea va avea voie să stea numai pe șezlonguri sau și pe prosoape, nu știm ce distanță va trebui păstrată, cât la sută din capacitate va fi permisă, sunt lucruri încă prea puțin cunoscute, dar de deschis deschidem. Nu știm nici dacă programul vor fi în două ture, așa cum a fost anul trecut, sau dacă va fi într-o singură tură cum era până să vină pandemia”, ne-a mai spus Bodor Lóránd.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio