Ştiri

Dan Air anunță lansarea a trei noi zboruri directe din Brașov spre Paris, Oslo și Dubai

Compania Dan Air anunță încă trei zboruri directe din Brașov pentru programul de iarnă. Operatorul mai adaugă alte trei rute spre Franța, Emiratele Arabe Unite (UAE) și Norvegia din luna noiembrie a acestui an. Nu sunt singurele vești bune, pentru că reprezentanții companiei aeriene au în plan aducerea unei unei a doua aeronave pentru deservirea operațiunilor din Brașov.

În prezent DAN AIR operează zboruri către zece  destinații de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa ca Roma, Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Londra, Barcelona, Madrid, Valencia.

DAN AIR (AOC) S.R.L. este o companie aeriană cu capital integral românesc și cea care a marcat un moment semnificativ pe piața operatorilor de zbor din România și din Europa prin lansarea serviciilor de curse regulate cu plecare din Brașov și București, la începutul lunii iunie a acestui an. DAN AIR operează zboruri de peste 5 ani și a transportat peste 3 milioane de pasageri pentru companii de renume din Europa și Orientul Mijlociu. Lansarea DAN AIR coincide cu un alt eveniment semnificativ pentru piața serviciilor de transport aerian din România și anume, inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov- Ghimbav, primul aeroport românesc construit în ultimii 50 de ani. In prezent, DAN air este singura companie care operează zboruri regulate din orașul de sub Tâmpa.

Publicitate
banner we radio