Ştiri locale

Cursuri gratuite de antreprenoriat şi scriere a planurilor de afaceri, la Sfântu Gheorghe. Participanţii pot câştiga 2.000 de lei

Douăzeci de tineri din judeţul Covasna, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, au şansa de a participa gratuit la cursuri de antreprenoriat şi de scriere a planurilor de afaceri, derulate la Sfântu Gheorghe. Participanţii pot câştiga 2.000 de lei, sumă cu ajutorul căreia să îşi poată începe o afacere nouă, dar şi un site pentru prezentarea noii firme.

Cursurile se vor derula în perioada 31 iulie – 29 august, 5 weekend-uri la rând, durata fiind de 4 ore / zi, şi vor fi susţinute de trainerul Marius Florinel Văsii, membru în Corpul evaluatorilor în sistemul formării profesionale continue, cu o experiență de peste 14 ani în domeniu.

Publicitate

Participanţii vor învăţa, printre altele, cum să scrie un plan de afaceri, cum să deschidă o firmă, respectiv cum să o administreze pentru a deveni antreprenori de succes.

Înscrierile se fac online, pe site-ul Asociaţiei Identitate şi Dialog (AICI), iar pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi pot scrie la adresa de e-mail: contact@identitatesidialog.ro.

Proiectul, derulat de Asociaţia Identitate şi Dialog, este realizat cu sprijinul Guvernului României.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate