Sport, Ştiri locale

Cu o victorie la Călăraşi, Sepsi OSK urcă pe locul 5 în Liga 1. Echipele de start

Sepsi OSK joacă duminică, de la ora 14:00, în deplasare cu Dunărea Călăraşi în oraşul cu cea mai mare temperatură din ţară la ora meciului: 10 grade Celsius.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în Liga 1, în august la Sfântu Gheorghe, atunci când Sepsi a câştigat cu 1-0, gol marcat de Simonovski încă din min.3.

Publicitate

Meciul din această etapă le găseşte pe cele două echipe în situaţii destul de diferite. Dacă Sepsi speră în continuare la un loc de playoff, având nevoie de victorie pentru a urca pe locul 5 în clasament, Dunărea vine după 11 etape fără victorie în prima ligă, fiind pe locul 12.

„Sunt obligaţi să câştige aici. Va fi un meci dificil, întâlnim revelaţia acestui campionat, o echipă care acum două etape a spulberat Steaua. Ne aşteaptă un meci greu, pentru noi e important să scăpăm de blocajul ăsta mental”, a declarat antrenorul gazdelor, Dan Alexa, la conferinţa de presă.

Tehnicianul lui Sepsi, Eugean Neagoe, spunea la conferinţa de presă: „Băieţii mei sunt conştienţi de importanţa celor două meciuri care au mai rămas până la vacanţă. Primul meci este cel mai important întotdeauna şi mergem încrezători la Călăraşi că putem să câştigăm acest joc. Ne dorim foarte mult să reuşim”.

Echipele de start:

Dunărea Călăraşi: Lungu – Gligorov, Walace, Dobrosavlevici, Mendy – Munteanu, Simion, Bourceanu, Cârnaţ – Ndiaye, Souda

Rezerve: Popa, Cucu, Honciu, Alexandru, Clemence, Kanda, Munteanu
Antrenor: Dan Alexa

Sepsi: Niczuly – Rodrigues, Diarrassouba, Jovanovic, Ştefan – Rus, Karnitski – Nouvier, Vaşvari, Tandia – Simonovski
Rezerve: Fejer, Velev, Sato, Mensah, Drăghici, Hadnagy, Ursu
Antrenor: Eugen Neagoe

Publicitate
Publicitate
banner we radio