Info Trafic, Ştiri locale

Covăsnean reţinut de poliţiştii braşoveni, după ce a condus cu permisul anulat. Pe numele său era emis mandat european de arestare

Poliţiştii braşoveni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din judeţul Covasna, acesta fiind acuzat de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Potrivit IPJ Braşov, duminică, în jurul orei 12:15, bărbatul a fost oprit în trafic pe raza localităţii Teliu, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta are permisul de conducere anulat. Mai mult, pe numele său era emis un mandat de arestare european.

Publicitate

„La solicitarea cadrelor de poliție de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat un permis de conducere care, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, s-a constatat că figurează ca fiind anulat. Astfel, în cauză, s-a întocmit dosar penal (…) instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. Întrucât pe numele bărbatului exista un mandat european de arestare emis de către autoritățile judiciare din Ungaria, acesta a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, care a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Conform sursei citate, bărbatul urmează să fie prezentat Curții de Apel Brașov.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate