Sport, Ştiri locale

Continuă transferurile la Sepsi OSK. A fost adus un fundaş din Liga a II-a

Oumar Diakhité pleacă de la Sepsi, iar în locul lui vine fundaşul central Daniel Marinel Celea de la CS Mioveni.

Sepsi OSK a continuat campania de transferuri. Clubul din Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord cu fundaşul central Daniel Marinel Celea, care ultima dată a jucat pentru CS Mioveni, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Pandurii Târgu Jiu şi UTA Arad.

Jucătorul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe 3 ani şi jumătate cu clubul din Sfântu Gheorghe, şi îl va înlocui pe Oumar Diakhité, al cărui contract a fost reziliat de comun acord. Fundaşul senegalez în vârstă de 26 de ani a fost adus la Sepsi în vara anului trecut.

La începutul săptămânii, directorul general al Sepsi OSK şi totodată fostul căpitan al echipei, Attila Hadnagy, a declarat că nu vor mai fi făcute atât de multe schimbări în rândul jucătorilor, însă mai este nevoie de „3-4 mijlocaşi şi de un fundaş central”.

Vineri echipa va pleca într-un cantonament de 14 zile în Belek, Turcia, unde va disputa și patru meciuri amicale cu Zira FK din Azerbaidjan (16 ianuarie), Korona Kielce din Polonia (18 ianuarie), PFC Beroe din Bulgaria (21 ianuarie) și FK Arsenal Tula din Rusia (23 ianuarie).

Liga 1 de fotbal se reia în primul weekend din februarie, când Sepsi OSK joacă în deplasare cu Hermannstadt.

 (Ioana Ardeleanu)

banner we radio