Info Trafic, Ştiri locale

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Sfântu Gheorghe

Continuă lucrările de reabilitare şi asfaltare a mai multor străzi din Sfântu Gheorghe. În Piața Libertății, pe străzile Gróf Mikó Imre și 1 Decembrie 1918 s-au finalizat lucrările de plombarea a gropilor.

Continuă lucrările pe două secțiuni ale străzii Kós Károly: în fața bisericii unitariene până la intersecția cu strada Kriza János se lucrează la extinderea rețelei de colectare a apei pluviale, iar pe secțiunea între strada Fabricii și strada Țigaretei se lucrează la îndepărtarea asfaltului.

Publicitate

În strada László Ferenc s-a efectuat schimbarea rețelei de apă și canalizare, urmează schimbarea rețelei de colectare a apei pluviale și reabilitarea drumului.

În strada Váradi József,  pe secțiunea de drum aflată între strada Vulturilor și strada Brazilor continuă înlocuirea pietrelor de bordură și reabilitarea drumului, iar pe secțiunea de drum aflată între strada Vulturilor și strada Aschermann Vendrei Ferenc s-a finalizat schimbarea rețelei de canalizare, urmează în curând schimbarea rețelei de colectare a apei pluviale.

Concomitent cu lucrările de reabilitare a străzilor, s-au efectuat și lucrări de plombare a gropilor în mai multe străzi: în strada Gróf Mikó Imre, în strada 1 decembrie 1918, și în strada Kós Károly. Va urma reabilitarea străzii Jozef Bem, a străzii Grigore Bălan și a străzii Nicolae Iorga.

În strada Tineretului și strada Grădinarilor s-au finalizat lucrările de reabilitare, în curând va urma vopsirea benzilor de circulație. În luna mai Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a cumpărat utilaje noi de vopsire a marcajelor rutiere, de atunci străzile orașului sunt revopsite în mod continuu de angajaţii Gospodărirei Comunale.

Pentru reabilitarea străzii Vasile Goldiș și a străzii Andrei Șaguna, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a încheiat deja contractul de executare a lucrărilor, dar din cauza procesului de pregătire,  reabilitarea acestor străzi va începe numai în primăvară.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

 

 

Publicitate
banner we radio