Sport

Continuă campania de transferuri la Sepsi OSK. Echipa a ajuns la un acord cu un jucător de la FC Voluntari

Continuă campania de transferuri la Sepsi OSK. Săptămâna aceasta clubul din Sfântu Gheorghe a încheiat un contract pe 3 ani cu fundașul Denis Ciobotariu (foto). Jucătorul în vârstă de 24 de ani a jucat ultima oară la FC Voluntari, dar a mai evoluat în cariera sa și la FC Dinamo și Chindia Târgoviște.

Tot săptămâna aceasta, Sepsi OSK a anunțat că a ajuns la un acord și cu Adnan Aganovic pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a semnat un nou contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire.

Publicitate

Săptămâna trecută echipei din Sfântu Gheorghe i s-au alăturat și mijlocaşul Francisco Júnior care ultima oară a jucat la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani cu Sepsi OSK, iar fundașul Dimitrov Radoslav și-a prelungit cu încă un an contractul cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani se află la Sfântu Gheorghe din vara anului 2019.

Sepsi OSK începe pregătirile pentru noul sezon

Stafful și fotbaliștii echipei s-au reunit la începutul acestei săptămâni pentru a începe pregătirile pentru noul sezon competițional. În data de 17 iunie, jucătorii vor pleca în cantonament în Kaprun (Austria), unde vor disputa și patru meciuri amicale cu echipe din Ungaria (Ferencváros Torna Club, 22 iunie), Polonia (Legia Varșovia, 24 iunie), Bulgaria (ȚSKA Sofia, 27 iunie) și Germania (Karlsruher SC, 30 iunie).

Echipa va relua pregătirile sub comanda antrenorului principal Cristiano Bergodi, staff-ul tehnic fiind completat de Ilyés Róbert, Luigi Ciarlantini, Kulcsár László – antrenori secunzi, Cornel Cernea – antrenor de portari şi Ionel Colonel – preparator fizic.

Publicitate
banner we radio