Ştiri locale

Consiliul Local a adoptat Proiectul privind trecerea Stadionului Municipal în administrarea Primăriei

Reunit în şedinţă extraordinară în data de 26 noiembrie, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat proiectul de Hotărâre de Guvern privind trecerea Stadionului Municipal în administrarea Primăriei.

Pornind de la un proiect de Hotărâre de Guvern iniţiat în anul 2016 de Consiliul Local Sfântu Gheorghe, şi ţinând cont de cererea Ministerului Tineretului şi Sportului de a reduce solicitarea iniţială, aleşii locali au votat luni noul proiect de HG.

Astfel, cu 16 voturi „pentru” şi 4 „împotrivă”, Consiliul Local a adoptat proiectul care prevede trecerea din domeniul public al Statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, în domeniul public al Municipiului Sfântu Gheorghe şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului.

Este vorba despre terenul de sport şi anexele aferente, fiind excluse din solicitarea iniţială Sala Sporturilor „Szabó Kati”, Hotelul sportiv şi terenul artificial de minifotbal.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe se angajează astfel să investească în continuare în modernizarea terenului, la fel cum s-a întâmplat şi în ultimii ani, deşi stadionul nu era în administrarea municipalităţii.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

banner we radio