Ştiri locale

Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna caută colegi pentru Biroul de Presă. Înscrierile se încheie pe 10 martie

Consiliul Elevilor din județul Covasna face recrutări pentru Biroul de Presă, elevii interesați putând aplica, până în data de 10 martie, pentru posturile de redactor, grafician, web developer sau fotograf, completând formularul disponibil AICI.

Echipa formată va sprijini activitatea Consiliului Elevilor prin intermediul unor materiale artistice, vizuale și scrise, se va ocupa de administrarea paginilor de Facebook și Instagram ale Consiliului, în vederea promovării evenimentelor și activităților derulate de elevi, va avea sarcina de a sesiza eventualele probleme întâmpinate în școală, dar și de lua parte la campaniile de informare derulate.

Publicitate

Sunt disponibile câte 3 posturi de redactor, grafician și fotograf, și alte două posturi de web developer.

„Fără membrii biroului de presă, eforturile realizate constant de către elevii reprezentanți nu erau expuse în spațiul public la acest nivel (…) Redactorii realizează descrierile postărilor noastre de pe social media, realizează comunicate de presă cu sprijinul Biroului executiv al CJE Covasna, respectiv oferă sprijin consiliilor școlare ale elevilor din județ. Graficienii realizează grafica postărilor noastre de pe social media, dar și a materialelor fizice din cadrul evenimentelor. Web developerii lucrează la mentenanța site-ului CJE, alături de directorul Departamentului de IT și Mentenanță din cadrul Consiliului, website care actualmente se află în lucru; iar fotografii surprind cele mai importante momente din cadrul evenimentelor organizate de noi (…) Așteptăm cu drag elevii creativi să ni se alăture”, a transmis Marian Calcea, președintele Consiliului Județean al Elevilor Covasna.

Acesta a precizat că toți membrii Biroului de Presă vor putea lua parte la diferite evenimente organizate de Consiliul Elevilor, și vor putea face schimb de bune practici cu toate comunitățile școlare, iar la final vor primi adeverințe de voluntariat și credite pentru tot efortul depus.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio