Ştiri locale

Concurs de fotografie – 10 ani de la aderarea României la UE

Centrul de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe lansează concursul de fotografie cu titlul „Întreprinderi din judeţul Covasna, prin ochii fotografilor”.

Obiectivul concursului este acela de a ne familiariza cu investiţiile efectuate în mediul nostru imediat şi care au fost realizate cu fonduri europene.

Condiţii de participare:

La concurs poate participa orice cetățean, indiferent de vârstă, care are domiciliul stabil sau reşedinţa în judeţul Covasna, cu excepţia funcţionarilor şi angajaţilor Consiliului Judeţean Covasna şi ai instituţiilor subordonate.

Aşteptăm fotografii cu imagini ale unor investiţii realizate cu fonduri europene în judeţul Covasna. Fotografiile vor fi trimise, alături de o scurtă descriere, pe adresa Centrului de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe.

În conţinutul descrierii vor fi incluse următoarele informaţii:

– denumirea investiţiei;

– denumirea localităţii (unde a fost realizată fotografia);

– titlul subvenţiei/programului UE, prin care s-a realizat investiţia;

– titlul fotografiei şi numele realizatorului.

Toate aceste informaţii, cu excepţia ultimei, se regăsesc pe panoul informaţional care trebuie instalat în mod obligatoriu de către beneficiarii investiţiei.

Fotografiile trimise trebuie să fie la rezoluție de print (în format PDF, TIFF sau JPG), pentru că se vor printa la dimensiunea A3 pentru expoziţia de fotografii.

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu maxim 10 lucrări digitale. Rugăm concurenţii să nu folosească imagini ofensatoare. Nu vor fi acceptate în concurs fotografii care au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen.

Pentru a respecta spiritul de fair-play, fotografiile participante trebuie să fie originale, neprelucrate şi fără aplicarea vreunui filtru.

Categoriile și criteriile de evaluare:

– Calitate: la această categorie câştigă concurentul care realizează cea mai bună şi cea mai frumoasă fotografie,

– Cantitate: aici câştigă concurentul care imortalizează cele mai multe investiţii,

– Premiul Publicului: la această categorie contează votul publicului (Facebook),

– Creativitate: la această categorie câştigă concurentul care realizează cea mai inspirată fotografie şi care prezintă investiţia din cea mai interesantă perspectivă.

Fotografiile trimise pentru concurs vor fi evaluate pe baza criteriilor de mai sus de către Comisia de evaluare vare va fi desemnată de către Centrul de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe, iar publicul va decide câştigătorii pentru Premiul Publicului.

Data limită pentru trimiterea fotografiilor este 2 octombrie 2017, ora 16.00, lucrările vor fi trimise pe adresa de e-mail: europa@kvmt.ro. Fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Centrului de Informare Europe Direct Sfântu Gheorghe.

Se va acorda câte un premiu pentru fiecare categorie, premiul constând dintr-un Card Cadou ALTEX, în valoare de 200 lei. Câştigătorii vor fi anunţaţi după data de 10 octombrie 2017. Fotografiile premiate vor fi expuse în expoziţia organizată în cadrul Startup Week, în perioada 16–20 octombrie 2017.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Covasna

Publicitate
banner we radio