Ştiri locale

Concerte şi paradă moto în weekend la Întorsura Fest

Festivalul Întorsura Fest aflat la a doua ediție și organizat de Primăria orașului Întorsura Buzăului și Clubul Copiilor, în parteneriat cu DoomStriker Romania, va avea loc în perioada 24 – 26 iunie 2022, în aceeași locație: Camping, Întorsura Buzăului, județul Covasna.

Pe lângă artiștii care vor urca pe scenă (Holograf, Compact, Iuliana Beregoi și mulți alții), participanții la festival se vor putea bucura de parada moto, unde este așteptat să se alăture orice motocilist.

Publicitate

Clubul moto DoomStricker LEMC Romania va fi prezent anul acesta la festival, realizând o acțiune caritabilă pentru copiii instituționalizați.

Ovidiu Muntean, DoomStricker: „Am început timid, dar am crescut frumos. Și ce ar putea fi mai frumos atunci când clubul nostru este dat exemplu în afara țării? Clubul mamă din Italia precum și celelalte cluburi DoomStriker din lume, din USA, Spania, Franța, Cehia, Ungaria, se uită la noi, cei din România și sunt mândri de ceea ce facem! De ce facem asta?

Simplu: Pentru că iubim să vedem oameni fericiți și pentru că putem să facem fericiți sau să aducem bucurie în casele și viețile celor cu care interacționăm.

Am început simplu, așa cum a lăsat Dumnezeu vorba: cu apă! Apă pentru cei care erau în prima linie pe timpul pandemiei! Am continuat cu haine, alimente, rechizite pentru copii și familii fără posibilități sau cărora soarta le-a fost potrivnică!

Am sprijinit performanța copiilor care au plecat la olimpiade internaționale să ne reprezinte țara.

Nu e mult, dar sunt lucruri și fapte de care suntem mândri și vom continua să le facem.

La Întorsura Buzăului am venit cu sufletul! Am venit pentru că am găsit aici români adevărați, oameni harnici, muncitori, dornici să arate că indiferent de mărimea localității sau numărul locuitorilor, te poți simți ACASĂ! Iar acasă găsești o familie, care te așteaptă să te bucuri alături de ei, să împărtășești dragostea pentru frumos, să te simți util și să spui: Aici am lăsat și eu ceva!

Ce vom lăsa va fi bucurie, fericire, dragoste și iubire pentru OAMENI!

Și nu în ultimul rând: FAMILIE, FRATERNITATE, LOIALITATE, ADEVĂR!”

Intrarea la festival este gratuită, asemenea zonei de campare. Astfel, iubitorii de festivaluri, muzică și adrenalină, sunt așteptați să participe la 3 zile magice într-un festival înconjurat de peisaje magnifice, cu pădurea alături.

Întreaga activitate a festivalului, ultimele anunțuri, dar și poveștile interactive, pot fi urmărite pe paginile evenimentului: Instagram (@intorsura.fest), Facebook (Întorsura Fest), TikTok (@intorsurafest), YouTube (intorsurafest).

Proiectul este finanțat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului României prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare.

Publicitate
banner we radio