Ştiri locale

Concerte Cargo, Ștefan Bănică jr., Taxi, Vescan și Puya la a treia ediție Întorsura Fest

A treia ediție a festivalului Întorsura Fest, programată să aibă loc în weekendul 23-25 iunie, în zona camping din Întorsura Buzăului, promite să aducă trupe și artiști de renume, printre care Cargo, Ștefan Bănică jr., Taxi, Vescan și Puya. Programul va cuprinde și o paradă moto.

„Între 23 – 25 iunie 2023 toată lumea vine la Întorsura Fest, un festival tânăr și plin de energie. Muzica bună, parada moto și zona de aventură sunt câteva din lucrurile interesante de la acest festival (…) În acest an vom avea alte trupe și artiști de renume. Salvează data și hai să ne distrăm împreună!”, au transmis organizatorii, pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Conform programului, evenimentul va fi deschis vineri, 23 iunie, cu Festivalul Național de muzică pentru trupe de copii, „Împreună, formații pentru viitor”, iar pe scenă va urca trupa Taxi. Sâmbătă participanții vor putea urmări parada moto, iar pe scenă va urca trupa Cargo, în vreme ce în ultima zi a Festivalului vor concerta Vescan, Puya și Ștefan Bănică.

În edițiile anterioare, pe scena festivalului întorsurean au urcat Prestige Orchestra, Julie Mayaya, Sarmalele Reci, Phoenix, Compact și Holograf.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio