Ştiri locale

Concert de harpă, spectacol cu flăcări şi dans la gala Topul firmelor, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Covasna

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna va premia în luna octombrie cele mai performante firme din judeţ, în cadrul unui eveniment care va cuprinde, printre altele, un recital de harpă şi un spectacol de dans cu flăcări.

Preşedintele CCI Covasna, Edler Andras, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Gala Topul firmelor din judeţul Covasna va avea loc în data de 5 octombrie, de la ora 18, la Panorama Event Hall, iar în cadrul acesteia vor fi premiate 917 firme dintre cele 5.444 care au depus bilanţul pe anul trecut.

Acesta a declarat că anul 2022, „primul an normal de după pandemie”, a fost un „an de întărire” pentru majoritatea firmelor din judeţ, menţionând că unele întreprinderi au reuşit să obţină rezultate remarcabile.

Topul a fost întocmit în funcţie de domeniul de activitate, de mărimea firmelor şi de câţiva indicatori principali, cum ar fi cifra de afaceri, profitul şi numărul de angajaţi, iar clasamentul a fost postat pe site-ul CCI Covasna.

Edler Andras a subliniat că evenimentul este deschis nu doar antreprenorilor premiaţi, ci şi tuturor celor care doresc să încheie noi parteneriate de afaceri sau să îşi consolideze relaţiile vechi.

„Gala Topul Firmelor din judeţul Covasna este un eveniment unic în judeţ şi un prilej excelent de socializare. Este evenimentul în care găsim cei mai mulţi oameni de afaceri de succes pe metru pătrat (…) Obiectivul principal al evenimentului este de a recunoaşte eforturile mediului de afaceri în general şi ale întreprinderilor de succes din judeţul Covasna în special (…) Pregătim un eveniment elegant, dar relaxat, îmbogăţit cu scurte reprezentaţii artistice. Spectacolul de harpă al lui Ildiko Krisar va fi cu siguranţă memorabil, dar pentru iubitorii de experienţe vizuale, spectacolul Fire Flow al trupei M Studio din Sfântu Gheorghe va fi, de asemenea, o amintire de neuitat. Evenimentul nu se rezumă doar la ceremonia de premiere, ci şi la networking şi relaţionarea între participanţi. Dorim să garantăm că fiecare participant va găsi un “colţ” relaxant pentru discuţii de afaceri sau private, unde o îngheţată, o cafea sau un cocktail delicios pot face conversaţia mai plăcută şi mai productivă. De aceea, vă vom aduce cea mai bună îngheţată din regiune, iar pentru iubitorii de cafea, un barista oficial va oferi o scurtă sesiune de degustare şi o scurtă prezentare despre secretele preparării cafelei. Participanţii se vor putea bucura de cocktailuri delicioase în mijlocul naturii, într-un cadru “open bar”, dar şi de un meniu delicios pregătit de maeştrii bucătari ai restaurantului”, a menţionat Edler Andras.

La eveniment va participa şi un specialist din cadrul Centrului de Diagnostic şi Tratament Pro-Vitam din Sfântu Gheorghe, care va vorbi despre „Antreprenori şi stres”, iar după festivitatea de premiere va avea loc o petrecere cu muzică din anii 80-90. Printre invitaţii speciali ai galei se numără secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Gyorgy Attila.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio