Sport

Clubul Sepsi OSK respinge toate acuzaţiile unui blat în meciul cu Astra

Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului, Sepsi OSK respinge ferm toate acuzaţiile apărute în urma meciului terminat la egalitate, 2-2, duminică în deplasare la Astra Giurgiu.

„Conducerea Clubului Sepsi OSK respinge ferm ca nefondate toate acuzațiile, directe sau voalate, şi zvonurile care pun în sub semnul întrebării corectitudinea meciurilor echipei.
Precizăm că pentru noi singura cale de urmat este lupta cinstită, și din acest motiv considerăm inacceptabilă orice fel de încercare manipulativă care aduce prejudicii imaginii clubului Sepsi OSK.

Nu ne-am luat doar la nivel declarativ angajamentul să facem totul transparent, corect și onest, aşa că nu ne abatem niciodată de la aceste principii.

Sătuli de acuzațiile nefondate care aduc prejudicii reputației clubului nostru, Sepsi OSK își rezervă dreptul de a lua măsurile legale împotriva celor care defăimează.”

Joi, 27 februarie, la ora 9:00, patronul Sepsi OSK, Diószegi László, vine la We Radio pentru un interviu în direct despre sezonul regulat şi planurile pentru play-out.

Sepsi Sfântu Gheorghe a condus la pauză cu 2-0 la Giurgiu. La reluare, formaţia antrenată de Leo Grozavu a primit două goluri în două minute. Al doilea a venit după o fază controversată şi i-a permis lui Denis Alibec să marcheze din lovitură de la 11 metri.

Fanii formaţiei covăsnene au explodat pe reţelele de socializare. Contul oficial de Facebook al echipei a fost luat cu asalt de suporterii care au postat fel de fel de mesaje ironice: „Valiza a fost găsită la pauză în vestiar” a scris unul dintre fani. „Ruşine, Ruşine, Ruşine!” a continuat un altul, în timp ce un alt fan a completat: „Ceva anormal se întâmplă aici, la noi!”

banner we radio