Ştiri locale

Clubul Rotary a donat 5.000 de euro Fundației Creștine „Diakonia” pentru amenajarea unei spălătorii sociale la Malnaș  

Cluburile Rotary Pirmasens (Germania) și Rotary Sfântu Gheorghe au făcut o donație în valoare de 5.000 de euro către Fundația Creștină „Diakonia”, în vederea amenajării unei spălătorii sociale la Malnaș, pentru beneficiarii serviciului de îngrijire la domiciliu.

„Am preluat donația Clubului Rotary Pirmasens (Germania) și Clubului Rotary Sfântu Gheorghe, în valoare de 5000 de euro, de la domnul trezorier Martin Pildner. Donația ne va ajuta să renovăm un spațiu din Malnaș pentru o nouă spălătorie socială pentru beneficiarii serviciului de îngrijire la domiciliu. În prezent, spălăm haine și lenjerie pentru 30 de beneficiari lunar. Mulțumim pentru interesul celor două Cluburi și pentru donația primită!”, au transmis reprezentanții Fundației Creștine.

Nu este singurul parteneriat dintre Clubul Rotary și Diakonia. În luna martie, în cadrul Balului caritabil organizat de Rotary Sfântu Gheorghe, s-au strâns 148.000 lei pentru programul KinderEd derulat de Fundaţia Creştină din Sfântu Gheorghe, sumă cu ajutorul căreia circa 600 de elevi covăsneni din clasele primare, care provin din medii defavorizate, au putut beneficia de o masă caldă pe zi și au luat parte la activități de tip „școală după școală”. 

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio