Sport, Ştiri locale

Ciobotariu, după Sepsi OSK – FCSB 2-5: „A fost o umilință pentru mine și jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a analizat partida pierdută cu FCSB, scor 2-5. Tehnicianul a avut un discurs dur la conferința de presă de la finalul meciului. Ciobotariu a fost extrem de nemulțumit de apărare și a declarat că va lua măsuri după greșelile elevilor lui.

„Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce însemană faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spații. A fost o umilință pentru mine și jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat. Îmi asum acest rezultat. Va trebuie să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine. Poate la Craiova puteam să egalăm, dar la acest meci, practic, faza defensivă a fost ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. OK, la 1-2 speram, apoi la 7 minute am primit un gol foarte lejer. Apoi am reintrat în joc, 2-3, după 5 minute primim un nou gol de neînțeles. Sunt responsabil de tot ce se întâmplă. Așa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulumit, în primul rând de munca mea, apoi și de evoluția echipei. Voi da un restart, pentru că anumite lucruri care nu sunt în regulă. Nu pot să accept așa ceva, nu pot să tolerez asemenea gafe. Noi pe faza lor defensivă nu le-am pus probleme. Când joci cu FCSB te motivezi, e una dintre cele mai bune din România. Nu aveau cum să fie relaxați. Nu vreau să le iau din merite celor de la FCSB, dar noi am făcut gafe mari în apărare. Și la execuția lui Olaru, care a fost senzațională, puteam face mai mult”, a declarat Ciobotariu la conferință.

Am trăit o mare umilință și o mare rușine în această seară. Compartimentul defensiv a fost foarte vulnerabil și slab. Mă refer la toată echipa. Am arătat foarte rău. Am primit două goluri în 10 minute.

Am intrat în joc la 2-1, dar am încasat apoi golul 3. Am arătat foarte rău în seara asta. E un semnal de alarmă. Sunt responsabil de ce se întâmplă la această echipă. Va trebui să resetez totul. Nu este în regulă.

E prima oară în cariera mea când primesc cinci goluri pe teren propriu. Nu aveam voie să ne prezentăm așa în seara asta. Este clar că cei de la FCSB au calitate foarte bună. Și așa, noi puteam bloca. Olaru are calitate foarte bună.

Am fost jaloane, ne-au driblat foarte ușor. Problema a fost la noi. Am încercat să schimbăm ceva, dar am primit golurile foarte rapid.

Nu am fost bine deloc. Îmi asum acest rezultat, eu sunt antrenorul echipei. O să iau măsuri. O să o luăm de la zero, altfel lucrurile se complică.

Acum trebuie să merg acasă, să revăd meciul. O să vedem unde am greșit. Au fost multe greșeli nepermise la acest nivel. Nu este pentru mine o scuză că nu am avut patru jucători”, a spus Liviu Ciobotariu, după meciul cu FCSB.

 

Publicitate
banner we radio