Sport, Ştiri locale

Cinci schimbări făcute de Neagoe în echipa de start la Mediaş. Sepsi OSK are nevoie de victorie pentru a reveni pe loc de play-off

Gaz Metan și Sepsi OSK se întâlnesc duminică, de la ora 17:30, într-un meci extrem de important pentru ambele formații în vederea participării în play-off-ul Ligii 1.

Gazdele speră la prima victorie cu Edi Iordănescu la cârma lui Gaz Metan, o victorie care poate menține speranțele la playoff. Orice alt rezultat lasă echipa din Mediaș cu șanse foarte, foarte mici. De partea cealaltă, oaspeţii au pierdut ambele meciuri din 2019 și la echipa lui Eugen Neagoe s-a instalat o anumită tensiune. 

Publicitate

În acest moment cele două echipe sunt despărțite de 4 puncte, cu avantaj pentru covăsneni, care ocupă locul 7, cu 33 de puncte. Mediașul este pe 10, cu 29 de puncte.

Eugen Neagoe a făcut cinci schimbări în primul 11 faţă de partida pierdută cu Dinamo. Prima dintre ele este titularizarea în poartă a lui Fejér Béla, care îi ia locul lui Niczuly. De asemenea, Omar va fi pentru prima dată titular la Sepsi. Karniţki, Mensah şi Florin Ştefan sunt celelalte modificări aduse de tehnician în echipa de start.

ECHIPELE DE START:

Gaz Metan: Pleșca – R. Romeo, A. Pereira, M. Constantin, Trif – Aurelio, Ivanov – Olaru, Chamed, Ely – Rondon  
Rezerve: D. Cristea, Diallo, Caiado, Fofana, Mendes, Mailat, Yazalde 
Antrenor: Edi Iordănescu

Sepsi: Fejér – De Moura, Rus, Jovanovici, Omar – Velev, Karnițki – Mensah, Vașvari, Fl. Ștefan – Tandia 
Rezerve: Niczuly, Sato, Rudol, Drăghici, Hamed, Carnat, C. Popescu 
Antrenor: Eugen Neagoe 

Publicitate
banner we radio