Ştiri

CFR Călători bate noi recorduri! Un tren care a plecat ieri din Mangalia a ajuns la destinație după 28 de ore

Cât durează să traversezi România cu trenul? Chiar şi 28 de ore, în condiţiile în care durata „normală” e de 19 ore. Sute de pasageri au participat, fără voia lor, la acest experiment, în momentul în care au plecat din Mangalia către Arad, Timişoara sau Satu Mare. Un incendiu izbucnit la o gară de pe traseu a adaugat multe ore de întârziere călătoriei.

Sunt probleme pe calea ferată! Două trenuri de pasageri care au plecat ieri de la Mangalia nu au ajuns nici acum la destinaţie. Au adunat peste o mie de minute întârziere, după ce azi-noapte s-au oprit pentru că a luat foc o instalaţie într-o gară dintre Bucureşti şi Constanţa.

Publicitate

Cea mai mare întârziere, de 500 de minute, o are trenul Mangalia-Satu Mare, care va ajunge la destinație după 16:30. Garnitura a plecat ieri de pe litoral, la 15:23, adică de mai bine de 24 de ore.

Trenul Mangalia-Arad are o întârziere de 300 de minute. Va ajunge la Arad în jurul transmiterii acestei știri.

O întârziere de peste 300 de minute a avut și trenul Mangalia-Timișoara.

Toate aceste probleme au fost cauzate de vremea nefavorabilă dar și de un scurt circuit care s-a produs aseară, în jurul orei 19:00, în gara Sărulești, județul Călărași.

Timp de două ore şi jumătate, circulaţia a fost oprită. Mai multe trenuri de călători au fost oprite. Pasagerii care au avut legături din București au fost redistribuiți la alte trenuri pentru a ajunge la destinații.

Publicitate
Publicitate
banner we radio