Ştiri locale

Cercurile de dans modern, înot, schi și pictură pe lemn s-au ocupat în doar câteva ore. Înscrierile la celelalte cursuri ale Palatului Copiilor continuă

Cererea pentru cercurile de dans modern, înot, schi și pictură pe lemn ale Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe a fost mare, astfel că în doar câteva ore de la lansarea înscrierilor locurile au fost ocupate „peste limita admisă de lege”, spun reprezentanții instituției.

Aceștia precizează într-o postare pe Facebook că numărul profesorilor care predau la aceste cercuri este limitat, astfel că nu pot fi acceptați mai mulți copii. Cu toate acestea, pe parcursul noului an școlar există posibilitatea ca unele locuri să se elibereze, astfel că părinții și elevii interesați vor fi anunțați în momentul în care se vor putea înscrie din nou.

Publicitate

„Cercurile de dans modern, înot, schi, pictură pe lemn au ajuns peste limita admisă de lege la numărul copiilor. Vă mulțumim pentru interesul acordat, dar unele aspecte, precum numărul de profesori, nu depind de noi. Dacă în timpul anului școlar vom avea locuri libere la aceste cercuri, vă vom anunța”, au scris reprezentanții Palatului Copiilor Sfântu Gheorghe.

Înscrierile la celelalte cercuri continuă

Oferta Palatului Copiilor din acest an cuprinde, pe lângă cursurile de dans modern, înot, schi și pictură pe lemn, și cursuri de dans popular, muzică ușoară, protecția mediului și orientare turistică, aeromodelism, karting, electronică, vânătoare de vulpi, jocuri pe calculator, foto/video, cultură și civilizație engleză, atelierul fanteziei, tenis de masă, etnografie/lucru manual, ecoturism, șah, ziaristică, și animație/oratorie/informatică.

Participarea la toate cele 21 de cercuri este gratuită.

La fel ca în anii precedenți, pe lângă cele de la Sfântu Gheorghe, sunt programate cercuri atât la Târgu Secuiesc, Întorsura Buzăului, Covasna și Baraolt.

Înscrierile pot fi făcute și online accesând următoarele link-uri:

BARAOLT https://forms.gle/aeYXaSNyABPXwrJt6

COVASNA https://forms.gle/cWKLU3Ktuw6YaZog8

ÎNTORSURA BUZĂULUI https://forms.gle/u9EMwR1P5of5mkLK7

SFÂNTU GHEORGHE https://forms.gle/R12V7pQP2hshdUqY9

TÂRGU SECUIESC https://forms.gle/M8gCnL1CSmpCmUay8

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio