Ştiri locale

Cele 5 firme câştigătoare ale campaniei „We Radio sprijină economia locală”

În urmă cu câteva săptămâni, We Radio Sfântu Gheorghe a lansat o campanie inedită în mass media din judeţul Covasna, de sprijinire a firmelor locale afectate de pandemie. Şi cum puteam să le sprijinim, dacă nu prin promovare pe platformele noastre: pagina de Facebook We Radio Sfantu Gheorghe cu peste 26.000 de urmăritori şi postul We Radio, singurul post de radio de limba română din judeţul Covasna.

La terminarea perioadei de înscriere, s-au adunat 13 firme locale care ne-au povestit greutăţile prin care au trecut în ultimul an, problemele cu care s-au confruntat şi pierderile pe care le-au avut. Cu siguranţă, însă, numărul firmelor locale afectate de pandemie este mult mai mare.

Publicitate

Aşadar, după analizarea şi evaluarea firmelor înscrise, echipa We Radio a selectat cele 5 societăţi care vor beneficia de câte o campanie de promovare constând în 100 de spoturi la radio şi 4 postări pe pagina noastră de Facebook timp de o lună. Valoarea aproximativă a unei astfel de campanii de promovare este de 500 de euro/firmă.

1. My Lake (Centrul de scufundări din localitatea Dalnic)

2. Evenimente by Diana Popa (firmă profilată pe organizarea evenimentelor corporate si private, specializată pe decorul evenimentelor şi realizarea florilor de hârtie)

3. Netti Dekor (o firmă nouă, înfiinţată chiar înainte de pandemie de o economistă şi un filolog, profilată pe decorarea evenimentelor)

4. Olympia Fitness (Sala de fitness de pe strada Lunca Oltului)

5. IT&T – International Tourism & Trade (Agenţie de turism cu pierderi foarte mari în perioada pandemiei).

În următoarele zile vom contacta toate cele 5 societăţi şi vom stabili detaliile campaniilor de promovare.

Le mulţumim pentru încredere tuturor celor care s-au înscris în această campanie, dar aşa cum am anunţat încă de la început, numărul câştigătorilor era limitat la cinci.

Publicitate
Publicitate
banner we radio