Ştiri locale

CCI Covasna organizează o nouă ediție a Galei „Tânărul întreprinzător al anului”

Cei mai buni tineri antreprenori din judeţ vor fi premiați și în acest an de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna şi Asociaţia Junior Business Club din Sfântu Gheorghe, în cadrul galei anuale ce va avea loc la finalul lunii noiembrie.

Festivitatea reprezintă, potrivit conducerii CCI Covasna, recunoaşterea oficială a performanţelor antreprenorilor cu vârste sub 35 de ani care au înregistrat succese în activitatea lor economică şi care pot fi consideraţi exemple remarcabile pentru noua generaţie.

Publicitate

„Vor fi premiaţi cei mai buni întreprinzători tineri, asociaţi semnificativi la societăţi comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din judeţul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2017. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârşitul anului 2017! Nu sunt eligibili antreprenorii care au devenit asociaţi sau acţionari prin preluarea ori cumpărarea acţiunilor, respectiv părţilor sociale ale unei companii prezente pe piaţă de mai mulţi ani, dacă preluarea/cumpărarea acţiunilor/părţilor sociale este mai recentă de 5 ani”, transmit reprezentanții CCI Covasna.

Gala de premiere va avea loc pe data de 30 noiembrie, iar antreprenorii pot depune candidaturile până pe data de 23 noiembrie, , în baza unui formular completat și trimis la adresele de e-mail: ccicov@ccicov.com sau juniorbusinessclub@yahoo.com.

De asemenea, propuneri pentru titlul de „Tânărul întreprinzător al anului” pot fi făcute şi de terţe persoane.

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio