Ştiri locale

Castelul Daniel din Tălișoara, marele premiu la categoria „Cazări epice-boutique” în cadrul competiției Destinația Anului 2024

Hotel Castel Daniel din Tălișoara a câștigat locul I la categoria „Cazări epice – boutique” în cadrul competiției „Destinația Anului 2024”. Gala de premiere a avut loc marți, 21 mai, la Ateneul Român din București, la această categorie fiind desemnați 12 finaliști – unități de cazare din județele Argeș, Brașov, Bihor, Buzău, Covasna, Iași, Neamț, Prahova și Republica Moldova.

„Am avut marea onoare de a primi premiul cel mare pentru  categoria cazări epice- boutique la competiția Destinația Anului. Mulțumim celor care ne-au sprijinit prin votul lor, tuturor oaspeților care ne-au trecut pragul în ultimii 10 ani, și colegilor noștri care au făcut toate acestea posibile. Acest premiu prestigios ne onorează profund și vă promitem că vom continua să vă oferim cea mai bună experiență boutique la Castel Hotel Daniel”, au transmis reprezentanții unității de cazare.

Municipiul Sibiu a fost desemnat marele câștigător al ediției din acest an, primind titlul de „Destinația Anului 2024”.

Amintim că, săptămâna trecută, Hotel Castel Daniel a primit și premiul „Best Hotel Spa în clădire istorică”, în cadrul Galei premiilor SPA România 2024, eveniment care a avut loc în perioada 14-16 mai  la Balvanyos Resort.

Situat la aproximativ 30 de kilometri de Sfântu Gheorghe, Castelul contelui Daniel Mihály din Tălișoara, construit în anul 1621, este monument istoric de categoria A, fiind considerat „perla patrimoniului construit din zona Baraoltului”. În 2010 a fost cumpărat de soții Rácz, care l-au restaurat cu ajutorul fondurilor europene, iar apoi l-au transformat într-un hotel.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio