Info Trafic, Ştiri

Carambol cu 14 mașini și o ambulanță, la ieșire din Brașov spre Predeal din cauza poleiului

Un accident în lanț a avut loc duminică dimineață pe un pod de pe DN1, la ieșirea din Brașov spre Predeal, în zona Dârste. 15 mașini, inclusiv o ambulanță, s-au tamponat pe un pod din cauza poleiului.

Circulația a fost restricționată în zonă. Nimeni nu a fost rănit, însă mașinile au fost avariate. Circulația a fost restricționată în zonă, iar mai multe echipaje de poliție au ajuns la locul accidentului. Polițiștii îi vor audia pe toți șoferii implicați, pentru a determina cauzele accidentului în lanț.

Publicitate

Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, a explicat situația într-o intervenție telefonică la Digi24: ”Pe fondul carosabilului alunecos, aproximativ 15 autovehicule au fost implicate într-un carambol. Din fericire, nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale (avarii). Sunt mai multe echipaje de poliție în zonă, iar în timpul cel mai scurt vom relua traficul”. Între mașinile implicate este și o ambulanță.

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis că două persoane au avut nevoie de ajutor pentru a ieși din vehicule. La fața locului sunt prezente o autospecială de stingere, una de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de ceață până la ora 12, pentru mai multe localități din județ. Vizibilitatea este sub 200 de metri și poate scădea sub 50 de metri, izolat.

Publicitate
banner we radio