Ştiri locale

„Captura” săptămânii pentru poliţiştii covăsneni: o căruţă cu iarbă proaspăt cosită

Din buletinul de presă al IPJ Covasna aflăm despre un furt de produse agricole depistat în flagrant miercuri de poliţiştii din Belin, care, aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 27 de ani care transporta iarbă proaspăt cosită, cu un atelaj cu tracțiune animală. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză a sustras masa verde de pe un teren agricol de pe raza comunei, aparținând unui localnic.

Polițiștii au întreprins măsuri pentru identificarea proprietarului terenului și i-au restituit acestuia prejudiciul creat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Publicitate

Polițiștii din mediul rural au în atenție, în permanență, prevenirea și combaterea furturilor de produse agricole de pe câmp și desfășoară activități de patrulare în zonele agricole, în vederea depistării celor care comit fapte de acest gen și pentru tragerea acestora la răspundere, se precizează în comunicatul IPJ Covasna.

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio