Ştiri locale

Calificare profesională obligatorie pentru administratorii de bloc din Sfântu Gheorghe

Guvernul României a aprobat în luna mai 2017 un proiect de lege privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor. După intrarea în vigoare a propunerii legislative, persoanele fizice care sunt atestate în momentul de faţă să fie administratori de bloc vor putea să-şi păstreze funcţia numai dacă vor obţine un certificat de calificare profesioanlă.

Certificatul de calificare profesională poate fi obţinut prin terminarea unui curs de iniţiere în domeniu. În acest sens, A.J.O.F.M. Covasna, în colaborare cu C.R.F.P.A. Mureş, vine în sprijinul acestor persoane prin organizarea programului de formare profesională „Administrator imobile”, curs de iniţiere, cu o durată de 80 de ore, condiţii de acces – studii medii.

Publicitate

Costul estimativ al cursului se schimbă de la 170 de lei până la 275 de lei, în funcţie de numărul participanţilor.
Prin urmare vă anunţăm că în data de 7 august 2017 ora 10:30 la Centrul Propriu de Formare a Adulţilor al A.J.O.F.M. Covasna, situat în Sfântu Gheorghe, Str. Daliei Nr.1, Bl. 12, Sc. E, Parter va începe înscrierea la programul de formare profesională „Administrator imobile”.

Mai multe detalii privind înscrierea la program, veţi găsi în documentul ataşat AICI.

 

Publicitate
banner we radio