Ştiri locale

Cadavrul unui bărbat, descoperit pe o stradă din Târgu Secuiesc. Poliția face cercetări pentru ucidere din culpă

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 78 de ani din Târgu Secuiesc a fost descoperit marți seara, pe o stradă din municipiu, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care acesta și-a pierdut viața.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe, ne-a precizat că apelul la 112 care anunța descoperirea a fost făcut în jurul orei 19:00. La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști, alături de un medic legist, însă din primele verificări, pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme vizibile de violență.  

Publicitate

„În data de 4 mai, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Turia din municipiul Târgu Secuiesc, într-un orificiu cu apă aflat pe spațiul unei construcții în desfășurare, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști împreună cu un medic legist. În urma examinării fizice s-a stabilit că trupul persoanei nu prezintă urme vizibile de violență. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul persoanei”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

Potrivit acestuia, în cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio