Ştiri locale

Bogdan Barbu, preşedinte PSD Covasna: „Sebastian Cucu este cea mai bună alegere pe care o puteam face pentru postul de subprefect”

Numirea lui Sebastian Cucu în funcția de subprefect al județului Covasna a fost cea mai bună alegere, consideră președintele interimar al PSD Covasna, Bogdan Barbu, care a declarat într-un interviu la We Radio că la baza deciziei au stat atât nivelul de pregătire în domeniu, cât și experiența fostului prefect.

Sebastian Cucu completează începând de săptămâna trecută echipa de conducere a Prefecturii, formată până recent din subprefectul Cosmin Boricean (PNL) și prefectul Ráduly István (UDMR), după ce Dulányi-Balogh Szilárd a fost eliberat din funcție odată cu ieşirea USR-Plus de la guvernare, în luna septembrie a anului trecut.

Publicitate

„Cu siguranță, în decizia noastră a contat experiența dlui Cucu în conducerea Prefecturii, dar nu a contat doar acest aspect. Eu cred că noul subprefect al județului Covasna este cea mai bună alegere pe care o puteam face ținând cont de pregătirea și experiența dânsului. PSD a susținut și va susține întotdeauna oamenii pregătiți, experimentați în domeniu, așa cum este dl. Sebastian Cucu. Îmi doresc o bună colaborare în rândul partidelor de coaliție. După cum știm, prefectul și subprefecții sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu, iar datoria lor este de a păstra o strânsă legătură atât cu cetățenii, cât și cu instituțiile județului, cu scopul de a rezolva toate problemele cu care aceștia se confruntă. Cetățeanul trebuie să se simtă reprezentat și ajutat”, a spus liderul PSD Covasna.

Sebastian Cucu a depus jurământul de învestire în data de 6 ianuarie, în cadrul unei videoconferinţe cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. VIDEO AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio