Ştiri locale

Biroul pentru Tineret Sfântu Gheorghe invită doamnele și domnișoarele să participe la „Mișcare pentru sănătate”

Luna mai este dedicată sănătății, exercițiilor fizice și echilibrului interior, iar pentru a marca Ziua Mondială a Mișcării pentru Sănătate, sărbătorită anual în data de 10 mai, Biroul pentru Tineret Sfântu Gheorghe le invită pe doamne și domnișoare să afle ce vârstă are corpul lor, în cadrul evenimentului „Mișcare pentru sănătate!”.

Participantelor li se va face gratuit măsurarea compoziției corporale și vor putea lua parte la o prezentare interactivă.

„Vă invităm la un eveniment interesant și captivant în cadrul programului Noi, femeile. Ați auzit de BIA – Analiza compoziției corporale? Analiza exactă a compoziției corporale ne ajută să înțelegem ce se întâmplă în corpul nostru. De asemenea, obținem o imagine exactă a conținutului de grăsime, mușchi, fluide intracelulare și extracelulare și a metabolismului organismului. Dacă sunteți curioase să aflați ce vârstă are corpul vostru, sau unde se află sănătatea voastră în acest moment, vă așteptăm la Change Center. Invitata noastră va fi Szőcs Enikő, trainer, care vă va oferi o măsurare a compoziției corporale, combinată cu o prezentare interactivă”, au transmis organizatorii, potrivit cărora, participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Evenimentul va avea loc miercuri, 10 mai, de la ora 17:00, la Change Center, pe str. Lt. Păiș David din Sfântu Gheorghe, iar doamnele și domnișoarele care doresc să participe trebuie să se înscrie completând formularul disponibil AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio