Ştiri locale

Bilanţul IPJ Covasna în ultima săptămână: peste 200 de intervenţii, amenzi de peste 110.000 de lei, 15 permise de conducere reţinute, peste 270 de amenzi în trafic

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna desfășoară, în permanență, activități pentru prevenirea și combaterea faptelor contrare legii și a celor de natură a aduce atingere siguranței publice. Astfel, în perioada 14-20 august a.c., oamenii legii au intervenit la peste 200 de evenimente, 97 dintre acestea fiind sesizări prin 112.

Au fost desfășurate 28 de acțiuni și controale, iar în urma acestora au fost constatate 368 de fapte de natură contravențională pentru care s-au aplicat sancțiuni în valoare totală de peste 111.000 lei. Din totalul sancțiunilor, 274 au fost pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice. Tot pentru abateri în trafic au fost reținute 15 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în perioada menționată, polițiștii au depistat 9 persoane, în flagrant delict, în timpul săvârșirii unor infracțiuni și s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea a 18 fapte de natură penală.

Acțiunile pentru menținerea climatului de siguranță vor continua și în perioada următoare.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio