Info Trafic, Ştiri locale

Biciclist neatent, lovit de maşină într-o intersecţie la Sfântu Gheorghe

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a ajuns la spital duminică după-amiază după ce a fost lovit de mașină la Sfântu Gheorghe.

Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre străzile Kos Karoly și Kriza Janos, iar bărbatul, care se afla pe bicicletă în momentul în care a fost acroșat de mașină, nu s-a asigurat înainte de a traversa strada.

Publicitate

Potrivit IPJ Covasna, șoferul, un bărbat de 51 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest și nu consumase alcool.

„Sesizarea a fost făcută prin apel 112. Este vorba despre un accident rutier cu victimă, produs în proximitatea intersecției dintre străzile Kos Karoly și Kriza Janos din Sfântu Gheorghe. Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 69 de ani, deplasându-se cu bicicleta pe pista pentru bicicliști a pătruns fără să se asigure pe partea carosabilă și a fost surprins și lovit de un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani. Biciclistul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier.

(Ioana Ardeleanu)

Foto: Sántha Imre Géza

Publicitate
banner we radio