Info Trafic

Beat şi fără permis, un bărbat de 71 de ani a intrat cu ATV-ul într-o maşină la Băţanii Mari

La data de 29 august a.c., în jurul orei 15:30 polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bățani au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DJ 122, în localitatea Bățanii Mari, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 71 ani, în timp ce circula cu un vehicul tip ATV, a intrat în coliziune cu un autoturism întrucât nu a păstrat distanța corespunzătoare față de acesta.

Publicitate

Întrucât conducătorul ATV-ului emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,70 mg/l alcool în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, conducătorul autoturismul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 71 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu este înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio