Info Trafic, Ştiri locale

Beat şi fără permis, a furat maşina unui restaurant şi a plecat la plimbare prin Târgu Secuiesc

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției Târgu Secuiesc – Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, au oprit un autoturism pe strada Bem Jozsef.

La volanul autovehiculului se afla un bărbat de 30 de ani, iar întrucât acesta emana puternic halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

Totodată în urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta conducea un autoturism care era inscripționat cu sigla unui restaurant din municipiu, polițiștii au extins cercetările si au stabilit că, pentru a ajunge la domiciliu, bărbatul a sustras autoturismul mai sus menționat dintr-o parcare special amenajată a restaurantului, autovehicul care nu era asigurat, având cheile în contact.

Față de bărbat s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio