Info Trafic, Ştiri locale

Bărbat lovit pe o trecere de pietoni din Sfântu Gheorghe

UPDATE ora 19:30

Publicitate

La data de 13.02.2020, în jurul orei 16:30, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112 despre producerea unui accident rutier cu victimă pe str. Varadi Jozsef din municipiu.

Deplasându-se la fața locului polițiștii au constatat faptul că o femeie de 62 ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Kossuth Lajos, la trecerea pentru pietoni de la intersecția cu strada Varadi Jozsef, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 38 ani, angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului acesta fiind transportat de un echipaj SMURD la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

______

Ştirea iniţială:

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost accidentat joi, pe trecerea pentru pietoni de pe str. Varadi Jozsef din Sfântu Gheorghe, în apropierea Casei de Cultură „Kónya Ádám”.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16:30 și, potrivit IPJ Covasna, bărbatul se angajase regulamentar în traversarea străzii atunci când a fost lovit de mașină.

„Din primele verificări rezultă faptul că un bărbat de 38 de ani în timp ce traversa strada Varadi Jozef, pe trecerea pentru pietoni a fost surprins și accidentat de către un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani. Pietonul a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri, la acest moment nu avem informații referitoare la starea acestuia”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Potrivit ISU Covasna, un echipaj SMURD a transportat victima în stare conștientă la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate