Ştiri locale

Bărbat din Sfântu Gheorghe, urmărit național, „săltat” de pe Aeroportul Brașov-Ghimbav și dus la Penitenciarul Codlea

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Sfântu Gheorghe, dat în urmărire națională, a fost prins de polițiștii brașoveni, în colaborare cu polițiștii de frontieră, în cursul zilei de vineri, pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Covăsneanul, care are de executat o pedeapsă de 1 an și 20 de zile de închisoare pentru infracțiuni economice, conform unei decizii a Curții de Apel Brașov, a fost încarcerat la Penitenciarul Codlea.

„La data de 11 august a.c., în jurul orei 12:45, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au depistat pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav o persoană pe numele căreia fusese emis un ordin de dare în urmărire națională, de către Inspectoratul de Poliție Județean Covasna. Bărbatul de 36 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, era căutat în urma unei condamnări la pedeapsa de 1 an și 20 de zile închisoare pentru infracțiuni economice, conform unei decizii a Curții de Apel Brașov” , se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Potrivit G4Media.ro și Radio România Brașov, covăsneanul se numește Kónya Ernő László și este primul urmărit internațional care a fost prins pe Aeroportul Brașov-Ghimbav.

Sursa foto: www.bizbrasov.ro/

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio