Ştiri locale

Bărbat din Întorsura Buzăului, arestat după ce i-a bătut pe cei doi copii mici ai concubinei sale

La data de 14 iulie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Întorsura Buzăului au fost sesizați prin apel de urgență despre faptul că un copil a fost agresat fizic de către concubinul mamei sale, în timp ce se aflau la domiciliul comun din satul Brădet.

La fața locului, polițiștii au găsit un băiat de 8 ani care prezenta semne vizibile de agresiune. Din verificări a rezultat faptul că atât el cât și fratele său de 6 ani, ar fi fost agresați de concubinul mamei lor, care în prealabil ar fi consumat băuturi alcoolice.

Un echipaj medical a transportat băiatul de 8 ani la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților întreprinse, polițiștii au depistat bărbatul de 36 ani bănuit de comiterea celor două fapte de violență domestică. Față de acesta a fost emis ordin de protecție provizorie, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Covasna.

La data de 15 iulie a.c., Judecătoria Întorsura Buzăului a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de violență în familie.

Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio