Ştiri locale

Bărbat condamnat pentru infracţiuni săvârşite în Italia, depistat şi introdus în penitenciar

Un bărbatul condamnat pentru o serie de infracţiuni comise pe teritoriul Italiei, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, a fost depistat de poliţişti şi introdus în penitenciar, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna.

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost condamnat la aproape 4 ani de închisoare pentru vătămare corporală, deţinere ilegală de arme, ameninţare, difuzare de valută falsificată şi tăinuire.

Publicitate

“Poliţiştii (…) au acţionat, pe raza oraşului Covasna, pentru depistarea unui bărbat de 51 de ani, urmărit la nivel naţional, care se sustrăgea executării pedepsei. Pe numele bărbatul a fost emis un Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, urmând a executa o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, 11 luni şi 23 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală, deţinere ilegală de arme, ameninţare, difuzare de valută falsificată şi tăinuire, săvârşite pe teritoriul Italiei. În urma unui complex de activităţi investigative, bărbatul a fost depistat de poliţişti care au descins la o adresă unde se afla” , se arată într-un comunicat de presă transmis vineri AGERPRES.

Bărbatul a fost condus la sediul IPJ Covasna pentru îndeplinirea formalităţilor procedurale, iar ulterior a fost dus sub escortă la penitenciar.

(Agerpres)

Foto: arhivă

Publicitate
banner we radio