Sport

Barabás András – două medalii de argint la Turneul de înot din Livorno, Italia

A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe a participat la trofeul internațional de înot 14th GRAN PREMIO ITALIA 2018 42nd „MUSSI – LOMBARDI – FEMIANO”, în perioada 17 – 18 noiembrie 2018, care a avut loc în Livorno, capitala regiunii Toscana, din Italia.

În cadrul trofeului au fost prezenţi 561 de înotători, de la 59 de cluburi, competitie desfasurata la piscina municipala La Bastia Livorno, organizata de societatea Versilianuoto în colaborare cu Federația Italiană de Înot, regiunea Toscana și municipalitatea Livorno. Aceasta competitie este inclusa in calendarul Ligii Europene de Nataţie.

Rezultatele tehnice ale sportivilor care au reprezentat A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe sunt:

– Barabás András (15 ani) a obtinut doua medalii de argint in probele 100m mixt cu timpul 1’04”86,  50m fluture cu timpul 27”93 (record personal) si doua locuri V in probele 100m liber cu timpul 56”44 (record personal) si 50m liber cu timpul 25”85.

– Becze Zétény Benedek (14 ani) a obtinut locul IX la proba 50m spate cu timpul 32”67.

La aceasta competitie au participat şi cele mai sonore nume ale nataţiei mondiale ale momentului precum Chad Le Clos, Gabriele Detti, Simona Quadarella și alții.

„Pregătirea pentru acest concurs si-a atins obiectivele, am reusit sa obtinem recorduri personale si chiar doua medalii de argint la o competiţie de o asemenea anvergură. Medaliile sunt deosebite, au un design artistic, original, exclusiv concepute pentru trofeul “MUSSI LOMBARDI FEMIANO”. Baietii merită toate felicitările!” a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

banner we radio