Ştiri

Avertisment de la ANAF: Hackerii trimit mailuri în numele Fiscului cu referire la plăți restante. Nu descărcați documentul atașat!

Noi mesaje false trimise pe mail în numele ANAF: În text, hackerii menționează în numele Fiscului că ar fi vorba de plăți restante. Este atașat și un document, care nu trebuie descărcat, avertizează specialiștii.

Titlul mailului trimis de hackeri este următorul „Plăți de impozite restante”. În text se precizează că există o discrepanță în evidența fiscală, după cum se poate observa din poza atașată articolului. Destinatarul este rugat să descarce documentul atașat numit „factura fiscală”. Mesajul conține inclusiv logo-ul ANAF, dar și un număr de telefon.

Publicitate
ANAF atrage atenția că sunt mesaje false în numele instituției și îi sfătuiește pe cei care primesc astfel de mail-uri să nu deschidă documentele atașate sau alte adrese web menționate în text.

Fiscul susține că toate datele privind situația fiscală pot fi verificate în mod gratuit și securizat pe Spațiul Privat Virtual.

Publicitate
Publicitate
banner we radio