Ştiri locale

Au început înscrierile pentru a 8-a ediție Covasna Dog Show

Asociația Chinologică Română – filiala județului Covasna a lansat înscrierile pentru cea de a opta ediție a competiției Covasna Winner Dog Show, care va avea loc în weekendul 17-18 august, pe terenul de fotbal din comuna Bodoc. La fel ca în cadrul edițiilor precedente, participanții vor putea concura la trei competiții chinologice, respectiv una națională și două internaționale.

Potrivit organizatorilor, înscrierile se fac până în data de 6 august, exclusiv online (AICI), iar concurenții care se vor înregistra până pe 14 iulie vor beneficia de tarife reduse.

„Câinii odată înscriși nu pot fi retrași și/sau schimbați cu un alt câine. Excepția se aplică doar în cazul îmbolnăvirii sau decesului câinelui înregistrat (cu certificat veterinar). Schimbarea clasei după termenul final de înscrieri nu este posibilă. Nu există o listă de așteptare pe care organizatorul sa vă poată plasa. Câinele va fi înregistrat după achitarea taxei de participare, care se va face doar pe platforma de înscrieri. După înregistrarea câinelui, aveți termen 5 zile să achitați taxa de înscriere, în caz contrar aceasta nu este validă”, transmit organizatorii.

Mai multe detalii despre înscrieri, tarife și arbitri, AICI.

În cele două zile ale competiției, concurenți din țară și din străinătate se vor lupta să obțină cel puțin un titlu, iar cei 6 arbitri – Jochen Eberhardt (Germania), Péter Harsányi (Ungaria), Gabriella Herczegh, Dagmar Klein, dr.Molnár Zsolt și Augustin Ionescu (România) vor avea de desemnat câştigătorii celor zece grupe canine ale Federaţiei Chinologice Internaţionale, la final fiind ales marele câștigător.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio