Ştiri locale

Au început înscrierile la a 6-a ediție Covasna Dog Show, care va avea loc în august la Bodoc

Asociația Chinologică Română – filiala județului Covasna organizează în acest an a 6-a ediție a competiției Covasna Winner Dog Show, care va avea loc în weekendul 20-21 august, pe terenul de fotbal din comuna Bodoc.

Iubitorii de câini vor putea participa și în acest an la trei expoziții, respectiv una națională și două internaționale.

Publicitate

În cele două zile ale competiției, concurenți din țară și din străinătate se vor lupta să obțină cel puțin un titlu, iar cei 5 arbitri – Anca Giura, Petru Muntean, Cristian Stavarache, Korózs András (Ungaria) și Denis Kuzelj (Slovenia) vor avea de desemnat câştigătorii celor zece grupe canine ale Federaţiei Chinologice Internaţionale, la final fiind ales marele câștigător.

Înscrierile se vor putea face pe site-ul Asociației Chinologice Române, https://achcovasna.ro/, până în data de 10 august. Tot acolo, persoanele interesate pot afla mai multe informații despre regulamentul de participare, tarife, repartiția raselor sau locația de desfășurare a competiției.

La ediția de anul trecut au fost înscriși peste 300 de câini din cele mai frumoase rase, numărul concurenților depăşindu-l pe cel de la ediţia precedentă, din 2019, când a fost înregistrat un număr record de participanţi, şi dublu față de edițiile anterioare.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio