Ştiri locale

Noi recipienţi de colectare a deşeurilor la intrarea în Cimitirul catolic!

Punctul de colectare deservește peste 50 de familii.

Punerea în funcțiune a containerelor semisubterane a fost amânată din cauza termenului prelungit al producătorilor de cheie și al sistemului de închidere, astfel ele pot fi încuiate doar din 7 iulie. Pentru accesul la ușa acestuia rugăm să folosiți cheia primită! Cheia de acces poate fi folosită pentru ambele containere disponibile. Locatarii pentru care nu s-a reușit predarea acesteia, sunt rugați să solicite cheia personal la sediul societății din str. Crângului nr. 1.

Publicitate

În strada Oltului s-a început distribuirea cheilor pentru locatarii blocurilor, astfel containerele semiîngropate vor fi încuiate până la data de 15 iulie.

Lucrările de reamenajare și modernizare vor continua, în curând locatarii din strada Nagy György vor beneficia de spațiul încuiat pentru depozitarea deșeurilor care va funcționa cu card magnetic, după care se vor începe lucrările pentru instalarea containerelor semiîngropate cu sistem de închidere în strada Vasile Goldiș – bloc ANL.

Informații suplimentare cu privire la lucrările de reamenajare ale punctelor de colectare în zonele de blocuri din Sfântu Gheorghe se pot obține la nr. de telefon 0267310123.

(Tega.ro)

Publicitate
Publicitate
banner we radio